SPOR
Giriş Tarihi : 15-02-2024 16:50

Ali Koç TFF'yi Eleştirdi: "Külliyen Yalan!"

Süper Kupa'da yaşanan karmaşa sona erdi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV'de yaptığı açıklamalarda Süper Kupa'nın Nisan ayında oynanacağını duyurdu. Koç, TFF'yi eleştirerek "Bize verilen bir sözleşme yok, bizimle federasyon arasında bir sözleşme yok. Son dakika sözleşmeye uymadığımız yalan. Bu külliyen yalan!" dedi.

 Ali Koç TFF'yi Eleştirdi:

Yaşananlar:

Suudi Arabistan'da aralık ayında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, yaşanan tartışmalar üzerine ertelenmişti. Fenerbahçe'nin maçın iptalinden sorumlu tutulduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Ali Koç'un Açıklamaları:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV'de Süper Kupa ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koç şunları söyledi:

"Süper Kupa'nın yerel seçimden sonra oynanacağı kesin. Nisan ayının içinde oynanacağı kesin."

"Bize bir 28 Şubat dendi, o tarihten vazgeçildi. Seçimlerden sonra oynanacağı kesin, nisan ayının içinde oynanacağı kesin."

"Takvim çok yoğun hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin. Avrupa'da da ne kadar gideceğimiz önemli."

"Ama bizler de tez zamanda planlama bekliyoruz. Federasyon bir türlü bu tarihi belirleyemedi. Ama nisan ayında olacağını söyleyebilirim."

"Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Süper Kupa ile ilgili açıklama yapıyor ama paydaşlar doğru bilgi vermiyorlar. DMM dezenformasyona hizmet etti."

"Federasyon bu işi Ankara'ya rapor ederken bizi işaretlemiş. Biz bunun dibine ineceğiz. O yüzden devletimizdenrica ediyorum, bu konu soruşturulsun."

Ali Koç Süper Kupa maçının tarihini verdi - Son Dakika Spor Haberleri | NTV  Spor&Skor

"Bize verilen bir sözleşme yok, bizimle federasyon arasında bir sözleşme yok, federasyon ile Suudi Arabistan arasındaki sözleşmede bizim hiçbir bilgimiz yok."

"Kendine güvenen bunu söyleyebilir. Neymiş son dakika sözleşmeye uymamışız. Bize verilen bir sözleşme yok, bizimle federasyon arasında bir sözleşme yok, federasyon ile Suudi Arabistan arasındaki sözleşmede bizim hiçbir bilgimiz yok, biz son dakika sözleşmeye uymayıp maç iptal olmuş ve oynanmamış... Bu külliyen yalan."

"Ya ben yalan söylüyorum Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak yahutta sizi bilgilendiren yalan söylüyor. Bunun dibine inmeniz sizin sorumluluğunuzda."

"Burada da en az suçlu Suudiler. Adamlar başından sınırlarını koymuşlar."

EditörEditör