GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 14:59

Ali Rıza Morgül dualarla uğurlandı

Şehrimizin tanınmış fırıncı esnaflarından merhum Resuldayı’nın oğlu Ali Rıza Morgül (84) hayatını kaybetti. Morgül’ün cenazesi bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Rıza Morgül dualarla uğurlandı

AK Parti

Adapazarı Yenicami Semti’nin en eski fırıncılarından Resul Morgül’ün (Resuldayı) oğlu AK Parti İl eski Başkanı merhum Şenol Morgül, Coşkun Morgül, Şenay Morgül, AK Parti İl Kadın Kolları eski Başkanı Şengül Morgül ve Nurgül Aydın’ın babaları Ali Riza Morgül hayatını kaybetti.

Yenicami

Ali Rıza Morgül’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenicami’de kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Morgül Ailesi cenazede taziyeleri kabul etti.

Geniş katılım

Cenazeye AK Parti Milletvekili Ertuğrul Kocacık. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ile siyasi partilerin belediye başkan adayları ve yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri ile iş, esnaf ve spor camiası katıldı.

EditörEditör