GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2023 14:23   Güncelleme : 14-01-2023 14:23

Alkış polemiği büyüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, komutanlara tepki gösteren Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Muğla'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti eleştirdiği sırada kendisini alkışlayan komutanlara tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde TSK'nın gücüne güç katacak projemizin açılışında yaşadığımız sevince tahammül edemediler. Bu ordunun başkomutanı olarak Erdoğan ne yaptı? Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı." dedi.

Alkış polemiği büyüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, komutanlara tepki gösteren Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde muhalefete yönelik eleştirilerine Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarının alkış tutması gündeme bomba gibi düştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu durumda, "Dün beni siyasal olarak eleştirirken askerlere alkışlatır oldu. Komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, bulunduğu makamın ne olduğunu anlayacak." ifadelerini kullandı.

"TAHAMMÜL EDEMEDİLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu sözlere bugün katıldığı Muğla'daki toplu açılış töreninde yanıt verdi. Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde TSK'nın gücüne güç katacak projemizin açılışında yaşadığımız sevince tahammül edemediler. Bay Kemal Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Erdoğan ne yaptı? Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Sizin aklınızda böyle bir şey var mı ya? Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevinde teröristleri nasıl çıkaracağım diye bakıyor. 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi?" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Sizce 6'lı Masa'nın adayı kim olacak? @kilicdarogluk | @ekrem_imamoglu | @mansuryavas06 | @alibabacan

— Haberler.com (@Haberler) January 13, 2023

Kemal Kılıçdaroğlu Güncel Haberler

AdminAdmin