GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-02-2024 11:35

Alkollü Sürücü Dehşeti!

İstanbul'da alkollü Oğuzhan G., kaldırımda bekleyen aikido eğitmeni Cihan Bağcı'ya çarptı. Kanlar içinde kalan Cihan Bağcı'yı farklı yerlere taşımaya çalıştıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle kafasını da yere çarpan talihsiz eğitmen Cihan Bağcı, kanlar içinde kaldı.

Alkollü Sürücü Dehşeti!

İstanbul Eyüpsultan'da dehşet verici bir kaza gerçekleşti. Profesyonel aikido eğitmeni Cihan Bağcı, kaldırımda beklerken alkollü olduğu öne sürülen bir sürücü tarafından ezildi. Kazada kafasını yere çarpan Bağcı, felç kaldı.

Olay 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 01.30 sıralarında Eyüpsultan Rami Caddesi üzerinde bulunan Edirnekapı Şehitliği önünde meydana geldi. İddiaya göre, profesyonel aikido eğitmeni Cihan Bağcı taksiden inerek kaldırımda beklemeye başladı. O esnada süratli gelen ve alkollü olduğu öne sürülen Oğuzhan G. idaresindeki 34 CZG 379 plakalı araç Bağcı'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafasını yere çarpan Bağcı kanlar içinde kaldı. Alkollü sürücü Bağcı'yı farklı bir yere taşımaya çalıştı. Sürücü eşinin "Alkollüsün, kaç" uyarısına rağmen olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bağcı'yı hastaneye kaldırdı.

Alkollü sürücü dehşeti! Aikido eğitmeni felç kaldı: Kaza sonrası yerlerde sürüklemiş!

Kaza sonrası 4 gün yoğun bakımda kalan Bağcı, 25 gün hastanede tedavi gördü ve birkaç ameliyat geçirdi. Kazada kafatası, çene, bacak ve kulak kemiklerinde kırıklar oluşan Bağcı, başından da ağır darbe aldı. Kazadan sonra felç kalan Bağcı iş göremez hale geldi. Tedavisi halen devam eden Bağcı, yaşadıklarına isyan etti.

EŞİ "ALKOLLÜSÜN KAÇ" DEMİŞ

Olay yerinden kaçan sürücü Oğuzhan G., 5 gün sonra ifade vermek üzere emniyete gitti. Eşi Elif Aybüke G. ilk ifadesinde aracı bir başka arkadaşının kullandığını, iki gün sonra ise eşinin kullandığını söyledi. Oğuzhan G.'ye "taksirle yaralama" suçundan işlem yapıldı, ancak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Alkollü sürücü dehşeti! Aikido eğitmeni felç kaldı: Kaza sonrası yerlerde sürüklemiş!

Yaşadıklarına tepki gösteren Cihan Bağcı, "Alkollü bir sürücünün kaldırımda durduğum esnada beni ezmesi sonucu tüm yaşantım değişti. Yaşadığım felç nedeniyle iş göremez hale geldim. Zanlının en ağır cezayı alması için mücadele edeceğim." dedi. Alkollü sürücülerin neden olduğu trafik kazaları her geçen gün artıyor. Bu kazalar birçok aileyi derinden üzüyor. Yetkililerden bu tür kazaların önlenmesi için daha caydırıcı cezalar ve düzenlemeler yapılması bekleniyor.

EditörEditör