SPOR
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:27

Allianz Vero Volley Milano 3-0 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İtalya temsilcisi Vero Volley Milano’ya konuk oldu. Allianz Cloud Arena'nın ev sahipliğinde oynanan karşılaşma; 25-21, 27-25, 25-20’lik setler sonucu 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İtalya’da oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi. Eski basketbolcumuz Luigi Datome de müsabakayı tribünden takip etti. Takımımız maça; Aslı Kalaç, Arina Fedorovtseva, Meliha Diken, Irina Fetisova, Bojana Drca ve Melissa Vargas ilk altısı ve libero Gizem Örge'yle başladı. Karşılıklı sayılara sahne olan ilk set ev sahibi ekibin üstünlüğü ile 25-21 bitti. İkinci sette Sarı Melekler oyunda üstünlük sağlamaya çalışsa da set 27-25 Allianz Vero Volley’in üstünlüğüyle kapandı. Üçüncü set karşılıklı rallilere sahne olurken, İtalyan ekibi seti 25-20; maçı da 3-0 kazanan taraf oldu. Bu maçın rövanşı 19 Mart Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynayacak.

Allianz Vero Volley Milano 3-0 Fenerbahçe Opet

İtalya’da oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.

Eski basketbolcumuz Luigi Datome de müsabakayı tribünden takip etti.

Takımımız maça; Aslı Kalaç, Arina Fedorovtseva, Meliha Diken, Irina Fetisova, Bojana Drca ve Melissa Vargas ilk altısı ve libero Gizem Örge'yle başladı.

Karşılıklı sayılara sahne olan ilk set ev sahibi ekibin üstünlüğü ile 25-21 bitti. İkinci sette Sarı Melekler oyunda üstünlük sağlamaya çalışsa da set 27-25 Allianz Vero Volley’in üstünlüğüyle kapandı. Üçüncü set karşılıklı rallilere sahne olurken, İtalyan ekibi seti 25-20; maçı da 3-0 kazanan taraf oldu.

Bu maçın rövanşı 19 Mart Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynayacak.

EditörEditör