SPOR
Giriş Tarihi : 21-05-2023 19:27

Almanlara şov yaptı!

Alman RTL televizyonu, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn'ın kullandığı Ferrari ve diğer araçlara inanmadığını belirterek Sakarya'ya gelip yerinde çekim yapmak istediler. Alman RTL televizyonun muhabiri Karolina Kaminska o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Almanlara şov yaptı!

5 kez Dünya Supersport Şampiyonu olan, aktif sporu bıraktıktan sonra siyasete atılıp halen AK Parti Sakarya Milletvekilli olan Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'ın ünü ülke sınırlarını aştı.

SOFUOĞLU'NUN OĞLU ZAYN, ALMAN MEDYASININ İLGİSİNİ ÇEKTİ! 

Daha önce motosiklet süren Zayn  babasının Ferrari'sini kullanması sonrası ulusal basında geniş yer bulmuştu. Zayn'ın ünü ülke sınırlarını da aşmayı başarınca Alman medyasının da ilgisini çekti.

İNANMADIKLARINI SÖYLEYİP SAKARYA'YA GELDİLER

Alman RTL televizyonu, 3-4 yaşlarında bebeklikten çıkıp daha yeni çocuk olmuş birisinin bu araçları kullandığına inanmadığını belirterek Sakaya'ya gelip çekim yapmak istediler.

4 YAŞINDAKİ ZAYN ALMAN MUHABİRE ŞOV YAPTI!

Durumu kabul eden Sofuoğlu ailesi Alman RTL televizyonunu kabul etti. Aman RTL televizyonunu muhabiri Karolina Kaminska ise gördükleri karşısında şok oldu. 4 yaşındaki Zayn, Ferrarisi ile yanına oturttuğu Alman güzeli Karolina'ya şov yaptı.

AdminAdmin