GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 11:18

Altay’ın ipini Del Valle çekti

Kasongo’nun Penaltı golü ile geriye düşen, Del Valle’nin bacak arası golü ile de yıkılan Altay ligde kalma şansını mucizeye bıraktı. Sakaryaspor ile tatile lig üçüncüsü olarak çıktı.

Altay’ın ipini Del Valle çekti

Sertlikler: Sakaryaspor, oldukça zorlu anlar yaşadığı Altay maçından da alnının akıyla çıktı. Üst üste ikinci galibiyetini alıp haftalardır peşinden koştuğu lig üçüncülüğüne yerleşen Yeşil-Siyahlılar, Zaman, zaman sert geçen maçta üç puanı iki gol ile aldı.

İmkansız: Kasongo’nun 35’inci dakika da attığı penaltı golü ile 1-0 geriye düşen Altay, Sakaryaspor’a oran la daha üstün gözüken taraftı. Gençlerle maça çıkan ve Sakaryaspor’u zorlayan İzmir temsilcisi, Del Valle’nin 58’inci dakika da attığı gole engel olamayınca ligde kalma şansını da imkansızlaştırdı.

Tatil de: Sakaryaspor, milli takım arasına lig üçüncüsü olarak çıktı. Lige tutunmaya çalışan Altay’a karşı zaman, zaman zor anlar yaşayan Yeşil-Siyahlılar, 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanan temsilcimiz Sinan’ın sakatlanması ile karşılaşmanın son bölümünü 10 kişi tamamladı.

EditörEditör