SPOR
Giriş Tarihi : 13-12-2023 10:35

Amatör maçlar tatil edildi

Süper Lig’de Pazartesi akşamı oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu ve tekmeli saldırı Türk futbolunda infial uyandırdı. TFF yönetimi kurulu olağanüstü toplanıp, Türkiye’de tüm ligleri süresiz erteleme kararı aldı.

Amatör maçlar tatil edildi

SÜRESİZ ERTELENDİ

Futbol Federasyonu’nun açıklamasından sonra spor camiası bu çirkin olayı kınadı. Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu da açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleşen çirkin saldırı sonrası TFF Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmış olup, Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir” denildi.

TEZCAN DEMİR: KINIYORUZ

TFF Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Amatör İşler Kurulu’ndan gelen yazı ile amatör maçların süresiz olarak ertelendiğini belirterek, “Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Böyle bir olayın yaşanması Türk futbolu için çok kötü oldu. Son günlerde her platformda hakemlere yönelik eleştiriler var. Hakemler de insan, onlarda mutlaka hata yapıyordur. Bunu şiddete dönüştürmenin bin anlamı yok. Sakarya İl Temsilciliği olarak çok üzgünüz” dedi.

AdminAdmin