YEREL
Giriş Tarihi : 09-10-2023 12:35

Ambulans kazasından acı haber!

Kaynarca yolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan Türkan Alkan kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Ambulans kazasından acı haber!

Kaynarca yolunda ambulans ile otomobilin çarpışması sonucunda ağır yaralanan klarnet virtüözü Türkan Alkan'dan acı haber geldi. Yenikent Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Alkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

NE OLMUŞTU?

Kaynarca yolunda meydana gelen kazada hasta taşıyan ve Yenikent Devlet Hastanesi’ne giden ambulans ile otomobilin çarpışması sonucunda S.G. ile Türkan Alkan yaralanmıştı. Yaralılardan S.G.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerine gelen diğer bir ambulansla birlikte hastaneye  sevk edilmişti. 

Edinilen bilgiye göre; Kaynarca Karasu yolu, Küçük Kaynarca mevkiinde hasta taşıyan ve Yenikent Devlet Hastanesi'ne gitmekte olan ambulans ile  otomobil  çarpıştı. Kaza sonrası S.G ile T.A yaralanırken, otomobilin içinde sıkıştı.

Kazanın ardından ambulans personeli ile birlikte içerisinde nakledilmeyi bekleyen hastanın durumu iyi olurken, olay yerine gelen diğer bir ambulansla birlikte hastaneye sevk edildi. 

Meydana gelen kazada yaralanan S.G.'nin durumunun iyi olduğu, T.A.'nın ise durumun kritik olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile birlikte Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ambulans şoförü Ö.A ile birlikte yaralanan, H.A. ve İ.T. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öte yandan kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

EditörEditör