YEREL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 11:03

Anne ve kızını öldürüp intihar etmişti... İş adamı Sakarya'da toprağa verilecek

Sakarya'da vinç kiralama şirketinin sahibi olan Barbaros Tüzün, bir yıldır birliktelik yaşadığı Filiz Akçay ve kızı Selin Akçay’ı öldürdükten sonra intihar etmişti. İntihar eden iş adamı bugün Sakarya'da toprağa verilecek.

Anne ve kızını öldürüp intihar etmişti... İş adamı Sakarya'da toprağa verilecek

Olay, Bağcılar'ın Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan Filiz Çilingir (42) iki kızıyla birlikte yaşıyordu. Bir süre sonra Filiz Çilingir ile Barbaros Tüzün (48) arasında duygusal bir ilişki başladı. Kısa süre sonra çift arasında sorun çıkınca, genç kadın sevgilisinden ayrılmak istedi.

Sevgilisinin kendisinden ayrılmak istediğini şehir dışında öğrenen Tüzün, durumu kabullenemeyerek Çilingir'in yaşadığı eve geldi. Zile basan genç adama kapıyı Filiz Çilingir açtı. Belindeki silahını çıkaran Tüzün, genç kadına defalarca ateş etti. O anda evde olan Çilingir'in 14 yaşındaki kızı Selin Akçay, annesini korumak isterken kurşunların hedefi oldu.

Tüzün kendisini eve kilitlerken, aynı binada yaşayanlar ise silah sesleri üzerine polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, apartman boşluğunda bulunan anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirlendi.

Olay yerine gelen polisler kendisini içeri kilitleyen Barbaros Tüzün'ü teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. Evden bir kez daha silah sesi yükseldi. Koçbaşı ile kırılan kapıyı açan ekipler, genç adamın başına bir el ateş ederek intihar ettiğini tespit etti. Cesetler olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Sakarya'ya gönderilen Barbaros Tüzün'ün cenazesi bugün toprağa verilecek. Sakarya'da tanınan bir iş adamı olan Tüzün, öğle vakti Arifiye Arifbey Mahallesi Basri Karadurak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Erenler Tuapsalar Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek

AdminAdmin