SPOR
Giriş Tarihi : 15-01-2024 00:55   Güncelleme : 15-01-2024 01:11

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor'a attığı gol sonrası bileğindeki "100 gün, 7.10 (Ekim)" yazısı nedeniyle tepki çekti. Kulüp tarafından kadro dışı bırakılan Jehezkel, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!

Antalyaspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Sagiv Jehezkel'in gol sevinci nedeniyle kadro dışı kaldığını açıkladı.

Jehezkel, attığı golden sonra bileğindeki "100 gün, 7.10 (Ekim)" yazısını gösterdi. Bu yazı, Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'de yaptığı saldırıyı ve üzerinden geçen 100 günü belirtiyor.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Jehezkel'in eylemini "milli değerlere aykırı" olarak değerlendirdi. Boztepe, "Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Evren Alkan ise Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için kulüp avukatlarının çalıştığını bildirdi. Alkan, Jehezkel'in kendilerinden habersiz şekilde böyle bir hareket yaptığını ifade etti.

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu gözaltına alındı

Jehezkel'in gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar, Jehezkel'in eyleminin "provokasyon" olduğunu ve "Türkiye'de oynamaya hakkı olmadığını" savundu.

EditörEditör