GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 19:03

Apple'ın Yeni Gözlüğü Apple Vision Pro, ABD Sokaklarını Bilim Kurgu Filmlerine Dönüştürüyor!

Teknoloji devi Apple, ABD sokaklarını adeta bilim kurgu filmlerine çeviren yeni ürünü Apple Vision Pro sanal gerçeklik gözlüğünü satışa sundu. Gözlüğün kullanıcıları, gerçek dünya ile sanal dünyayı birleştirerek dikkat çekici karakterlere dönüşüyor. Sosyal medyada paylaşılan ilginç videolar, teknolojinin geldiği noktayı sorgulatırken, bazı kullanıcılar ise Apple Vision Pro'nun insanları "zombileştirdiği" yorumunu yapıyor.

Apple'ın Yeni Gözlüğü Apple Vision Pro, ABD Sokaklarını Bilim Kurgu Filmlerine Dönüştürüyor!

Teknoloji devi Apple, ABD sokaklarında çığır açan yeni ürünü Apple Vision Pro sanal gerçeklik gözlüğünü satışa çıkardı. Gözlük, kullanıcılarına gerçek dünya ile sanal dünyayı birleştirme imkanı tanıyarak adeta bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi ilginç ve dikkat çekici karakterlere dönüştürüyor.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda özellikle kullanıcıların gözlük takıp tuhaf hareketler sergiledikleri anlar dikkat çekiyor. Ancak, teknolojinin bu noktaya gelmesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından sorgulanırken, Apple Vision Pro'nun insanları "zombileştirdiği" yorumları da gündeme geldi.

Türkiye'de ikinci el alışveriş sitelerinde gözlüğün fiyatı 135 bin TL'den başlayıp 249 bin TL'ye kadar çıkarken, ABD'de temel modeli 256 GB depolama alanına sahip olan gözlüğün fiyatı 3 bin 499 dolar olarak belirlendi. Ancak, Türkiye'ye ne zaman geleceği ve fiyatının ne kadar olacağı hala belirsiz. Apple Vision Pro, teknoloji tutkunları arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

EditörEditör