EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-12-2023 13:15

Aralık Neyyir Hanım’da İnsan Hakları Günü kutlama programı ve kermes etkinliği

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Serdivan İlçe Programını hazırlayan Aralık Neyyir Hanım İlkokulu ve Ortaokulunda günün anlamına uygun olarak Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Okul Aile Birliği tarafından Dünyanın gözü önünde insanlık suçunun işlendiği Filistin’e yardım kermesi de düzenlendi. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Serdivan İlçe Programını hazırlayan Aralık Neyyir Hanım İlkokulu ve Ortaokulunda günün anlamına uygun olarak Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Okul Aile Birliği tarafından Dünyanın gözü önünde insanlık suçunun işlendiği Filistin’e yardım kermesi de düzenlendi. Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Eğitim Müfettişi Mehmet Özer, Şube Müdürleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı program ve akabindeki kermes etkinliğinde tüm dünyada insanların barış ve huzur içinde yaşamasının önemi vurgulandı. Öğrenciler Filistinli şehit çocuklar anısına fidan dikti Öğrenciler Filistinli şehit çocuklar anısına fidan dikti Aralık Neyyir Hanım İlk ve Ortaokulu Müdürü Yavuz Yıldız ve okul yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programda; 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesine aykırı şekilde Filistin Gazze’de yaşanan ve binlerce masum insanın hayatını kaybettiği insanlık dışı saldırıların insan olan herkesin içini acıttığı dile getirildi. Okul Aile Birliği tarafından Filistin halkına yardım amaçlı düzenlenen kermese yoğun ilgi gösteren davetliler dünyanın gözü önünde yaşanan insanlık suçunun bir an önce sona erdirilmesini istediler.

Aralık Neyyir Hanım’da İnsan Hakları Günü kutlama programı ve kermes etkinliği

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Serdivan İlçe Programını hazırlayan Aralık Neyyir Hanım İlkokulu ve Ortaokulunda günün anlamına uygun olarak Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Okul Aile Birliği tarafından Dünyanın gözü önünde insanlık suçunun işlendiği Filistin’e yardım kermesi de düzenlendi.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Eğitim Müfettişi Mehmet Özer, Şube Müdürleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı program ve akabindeki kermes etkinliğinde tüm dünyada insanların barış ve huzur içinde yaşamasının önemi vurgulandı.

Aralık Neyyir Hanım İlk ve Ortaokulu Müdürü Yavuz Yıldız ve okul yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programda; 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesine aykırı şekilde Filistin Gazze’de yaşanan ve binlerce masum insanın hayatını kaybettiği insanlık dışı saldırıların insan olan herkesin içini acıttığı dile getirildi.

Okul Aile Birliği tarafından Filistin halkına yardım amaçlı düzenlenen kermese yoğun ilgi gösteren davetliler dünyanın gözü önünde yaşanan insanlık suçunun bir an önce sona erdirilmesini istediler.

Aralık Neyyir Hanım Program (1)

EditörEditör