SPOR
Giriş Tarihi : 30-01-2024 18:38

Arda Güler, Real Madrid antrenmanında Modric'i çileden çıkardı!

Real Madrid'in son antrenmanında Arda Güler'in performansı, Luka Modric'i adeta çileden çıkardı. İdmanda Arda'ya rakip olan Modric, takım arkadaşlarına Arda'yı tutmadıkları için bağırırken, "Lanet olsun sol ayağını daha iyi kapatmalıyız" dedi.

Arda Güler, Real Madrid antrenmanında Modric'i çileden çıkardı!

Getafe ile La Liga'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'in antrenmanında Arda Güler'in etkili oyunu Luka Modric'i çılgına çevirdi.

Defensa Central'in haberine göre, antrenmanda yapılan çift kale maçta Luka Modric'in takımına karşı mücadele veren takımda olan Arda Güler, etkili oyunuyla sahaya damga vurdu.

Arda, maçta attığı gollerle ve yaptığı asistlerle Modric'i adeta pes ettirdi. Modric, Arda'nın gol ve asistlerine karşı koyamayınca, takım arkadaşlarına Arda'yı tutmaları için bağırdı. Modric, "Lanet olsun sol ayağını daha iyi kapatmalıyız" diye arkadaşlarına bağırdı.

Arda Güler'in Real Madrid antrenmanında gösterdiği performans, dünya futbolunun gündemine oturdu. Arda'nın, Real Madrid'in A takımında forma giyme şansının arttığı yorumları yapılıyor.

EditörEditör