SPOR
Giriş Tarihi : 27-02-2024 17:23

Arda Güler’in yeni takımını duyurdular!

Türk futbolunun en yetenekli genç yetenekleri arasında başı çeken isimlerden birisi olan Arda Güler, sezon başında rekor transfer bedeliyle İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Türk futbolseverleri de oldukça heyecanlandıran bu transfer gelişmesi, Arda Güler'in istediği şekilde ilerlemedi. Sakatlıklarla boğuştuktan sonra ilk 11'de kendine yer bulmaya çalışan genç yıldız, henüz beklediği forma şanslarını bulamadı. Bu sırada İspanyol basını, Arda Güler'in imzayı atacağı takımı duyurdu.

 Arda Güler’in yeni takımını duyurdular!

Gençlerbirliği altyapısından yetişerek Fenerbahçe'ye transfer olan Arda Güler, sarı-lacivertli ekipte kendini gösterdi.Özellikle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de bulduğu tüm forma şanslarını iyi değerlendiren yıldız oyuncu, sezon başında dünya devlerini peşine taktı.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

İspaDel Nido'nun Real Madrid başkanı ile yaptığı görüşmede milli yıldız Arda Güler'i kadrosuna katmak istediğini ifade ettiği belirtildi.nyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Karşılaşmayı Santiago Bernabeu'da takip eden Sevilla Başkanı Del Nido, Florentino Perez ile görüştü.Endülüs ekibinin başkanı yaz transfer döneminde de Arda Güler'i transfer etmek istediklerini fakat Real Madrid'in devreye girmesiyle transferin imkansız bir hal aldığını Florentino Perez'e söyledi.Haberde Arda Güler'in daha fazla forma şansı bulabilmek için takımdan ayrılmak istemesi durumunda ise işlerin değişebileceği de hatırlatıldı.

Son dakika haberleri: Arda Güler’in yeni takımını duyurdular! Başkanlar resmen görüştü: Ezeli rakibe imzayı atacak…

EditörEditör