GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 13:00

Arda Turan kaptırdığı parayı altın, dolar, euro ya da dövize yatırsa ne kadar kazanacaktı? Rakamı duyunca oturup ağlayacak

Yüksek kazanç sağlayacağım diye sahte fona 13,9 milyon dolar yatırıp 7,5 milyon dolarından olan Arda Turan, yaptığı tercih nedeniyle hem parasından hem de parasını katlamaktan oldu. Turan parasını altın, dolar, euro ve bitcoin gibi yatırım araçlarında değerlendirseydi parası inanılmaz şekilde artacaktı. İşte Turan'ın yatırım tercihini yanlış yapmasının faturası.

Arda Turan kaptırdığı parayı altın, dolar, euro ya da dövize yatırsa ne kadar kazanacaktı? Rakamı duyunca oturup ağlayacak

Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın futbol dünyasından ünlü isimleri yüksek getiri vaadi ile dolandırmasının yankıları sürüyor. Erzan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Emre Çolak gibi isimler dolandırılanlar arasında yer alıyor. En çok para kaptıran ise Arda Turan oldu. Peki, Arda Turan söz konusu parayı, yılbaşı itibarıyla bilinen yatırım araçlarında değerlendirseydi, ne kadar getiri elde ederdi?

 

ARDA TURAN 7,5 MİLYON DOLAR KAPTIRDI

13 bin 900 dolarla fona en çok para yatıran Arda Turan, 6 milyon 400 bin dolarını geri alırken 7 milyon 500 bin dolarını kaybetti.

ALTIN, DÖVİZ YA DA BİTCOİN'E YATIRSA NE KADAR KAZANACAKTI?

Peki Arda Turan parasını altın, dolar, euro ve bitcoin gibi yatırım araçlarında değerlendirseydi ne kadar kazanç sağlayacaktı. İşte yanıtı...

  • 1 Ocak'ta euro ise 20,02 liraydı. Turan parasını euroya çevirse 12,9 milyon euro alacaktı ve parası günümüzde 409,5 milyon liraya çıkacaktı.
  • Yılbaşında altının gram fiyatı ise 1.096 lira seviyesindeydi. Turan 13,9 milyon dolarını altına çevirseydi 237 kilogram altını olacaktı ve parası şu an 438,5 milyon liraya çıkacaktı.

EN ÇOK GETİRİ BİTCOİN'DE

  • Turan parasını bitcoin'e yatırsaydı o tarihlerde bitcoin 16 bin 500 dolar seviyesindeydi ve 842 adet bitcoin alabilecekti. Turan'ın bitcoin'leri günümüzde 31 bin 500 dolara çıkacaktı. Yani parası 912 milyon liraya çıkacaktı.
AdminAdmin