GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 12:11

Arda Turan ve Fernando Muslera Dolandırıcılık Davasında Mahkemede

Ünlü futbolcular Arda Turan ve Fernando Muslera, dolandırıcılık davası kapsamında İstanbul'da bulunan mahkemeye tanıklık yapmak üzere katıldı. Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davada, yüksek kar vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Erzan'ın mahkemesi devam ediyor.

Arda Turan ve Fernando Muslera Dolandırıcılık Davasında Mahkemede

Erzan'ın, "Fatih Terim fonu" adı altında yüksek kar getirisi vaadiyle Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi tanınmış futbolcuları da içeren 21 kişiyi toplamda 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Erzan ve Ali Yörük, bazı tutuksuz sanıklar ile müşteki Arda Turan ve Fernando Muslera hazır bulundu. Kimlik tespitiyle başlayan duruşma, müşteki avukatlarının ifadeleriyle devam etti.

Bu önemli davada futbol camiasının tanınmış isimlerinin de tanıklık yapması, davaya olan kamuoyu ilgisini artırmış durumda. Mahkemenin ilerleyen süreçte nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.

EditörEditör