GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 17:12

Arda Turan'ın Kardeşi Okan Turan Tanık Oldu: Seçil'e Para Verdim

por dünyasının ünlü isimlerinden Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, İstanbul'da gerçekleşen bir mahkeme duruşmasında tanık olarak ifade verdi. Duruşmada, banka şube müdürü Seçil Erzan ve 7 sanığın yargılandığı, 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Arda Turan'ın Kardeşi Okan Turan Tanık Oldu: Seçil'e Para Verdim

Okan Turan, Seçil Erzan'a 5-6 kez para teslim ettiğini ve kendisinin ne kadar para verdiğini hatırlamadığını ifade etti. Mahkeme sürecinde, Seçil Erzan'ın avukatının sorusu üzerine Okan Turan, Seçil Erzan'dan da para aldığını belirtti ancak kaç kez para aldığını hatırlamadığını söyledi. Duruşmada, Seçil Erzan'ın avukatı, bu iddiaların üzerine araştırma başlattı.

İddianamede, Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Arda Turan gibi isimlerin de olduğu toplam 21 kişinin mağdur olduğu belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan için 'Özel Belgede Sahtecilik' ve 'Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık' suçlarından 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası istenirken, diğer sanıklar için de benzer suçlardan cezalar talep edildi. Mahkeme süreci devam ederken, kamuoyu bu olayı yakından takip etmekte.

EditörEditör