YEREL
Giriş Tarihi : 30-10-2023 11:40

Arifiye'de 100. yıl fener alayı düzenlendi

Arifiye’de, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi.

Arifiye'de 100. yıl fener alayı düzenlendi

Arifiye’de Fener Alayı için vatandaşlar 15 Temmuz Meydanında toplandı. Atatürk Caddesi üzerinden Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi önüne kadar marşlar söyleyerek yürüyen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyetin 100. Yılını coşku ile kutladı. Cadde boyunca çevredekilerin alkışlarıyla destek verdiği yürüyüşe, Arifiyeli vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Yürüyüşün sonunda Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi önünde havai fişek gösterisi gerçekleşti.

Yürüyüşe; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kdm.Bçvş. Sabahattin Aktaş, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü ve yönetimi, CHP Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve yönetimi, Arifiye Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yı dönümünü büyük bir sevinç ve coşku ile kutluyoruz. Allah, bu Aziz Millete daha nice yüzyılları kutlamayı nasip etsin. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır bunun için bizlere düşen daha çok çalışmak ve Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye Yüzyılı’nı bu dünyaya yaşatacağız" dedi.Arifiye’de 100. Yıl Fener Alayı Düzenlendi.3

AdminAdmin