YEREL
Giriş Tarihi : 04-11-2023 16:28

Arifiye’nin yeni okulları yükseliyor

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ilçede ziyaretleri kapsamında Arifiye’de inşaatları devam eden yeni okulları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Arifiye’nin yeni okulları yükseliyor

Müdür Savaşçı, Arifiye’de ilk olarak ilçe yeni atanan Kaymakam Ahmet Can Pınar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğini iletti. İlçedeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Müdür Savaşçı, daha sonra inşaatları hızla yükleyen yeni okul binalarını denetledi.

Özel Eğitim Anaokulu

Beraberindeki ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkileri ile birlikte yapımı devam eden 12 derslikli Fatih Anaokulunda incelemede bulunan Müdür Savaşçı, inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı. Yine Neviye Mahallesinde yapımı devam eden 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu’nu inceleyen Müdür Savaşçı, özel gereksinimli çocukların erken zamanda okullarla buluşturulması için çalışmaların tüm hızıyla süreceğini söyledi. Ayrıca aynı mahallede inşaatı yükselen 24 derslikli yeni okul inşaatını da inceleyen müdürler çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Son olarak Arifiye’de yapımı devam eden eğitim yatırımlarından en önemlisi olan 200 öğrenci kapasitesi Necmettin Erbakan Fen Lisesi Pansiyonu inşaatını denetleyen Müdür Savaşçı, “Öğrencilerimizin en iyi imkânlara sahip,  tam donanımlı konaklama alanlarına kavuşmalarını istiyoruz. Alandaki inşaat çalışmalarımızı tüm imkanlarımızı seferber ederek sürdürüyoruz” dedi.

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

AdminAdmin