FUTBOL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 13:35

Arjantin'deki Fenerbahçeliler "Fernebahce"yi Kurdu - Yerel Futbol Arenasında Yeni Bir İsim

Arjantin'de bir grup Fenerbahçeli, "Fernebahce" isimli bir futbol takımı kurarak sarı-lacivertli renklere olan tutkularını bir adım öteye taşıdı. Fenerbahçe'den ilham alan Fernebahce, ismini ve formalarını da Fenerbahçe'den uyarladı. Bu sene amatör ligden yerel lige geçmeyi hedefleyen takım, her biri farklı mesleklerden oluşan futbolseverlerden oluşuyor. Düzenli antrenmanlar yapan ve çeşitli turnuvalarda mücadele eden Fernebahce, Arjantin'de Fenerbahçe ruhunu yaşatıyor.

Arjantin'deki Fenerbahçeliler

Fenerbahçe sevgisi sınır tanımıyor! Arjantin'in Buenos Aires şehrine bağlı Necochea kentinde bir grup Fenerbahçeli, sarı-lacivertli renklere olan tutkularını bir adım öteye taşıyarak "Fernebahce " isimli bir futbol takımı kurdu.

Fenerbahçe'den ilham alan Fernebahce, ismini ve formalarını da Fenerbahçe'den uyarladı. Bu sene amatör ligden yerel lige geçmeyi hedefleyen takım, her biri farklı mesleklerden oluşan futbolseverlerden oluşuyor. Düzenli antrenmanlar yapan ve çeşitli turnuvalarda mücadele eden Fernebahce, Arjantin'de Fenerbahçe ruhunu yaşatıyor.

Fernebahce'nin kuruluş hikayesi, Arjantin'deki Fenerbahçe sevgisinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Dünyanın her köşesinde Fenerbahçe'ye duyulan bu sevgi, Fenerbahçe'nin sadece bir futbol kulübü olmadığının, aynı zamanda bir tutku ve bir aidiyet duygusu olduğunun da kanıtı.

EditörEditör