GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:59

Arslan'dan Abhazlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan ve CHP PM üyesi Ecevit Keleş, Sakarya Abhaz Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Oral Kobaş ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Arslan'dan Abhazlara ziyaret

Yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan ve CHP Parti Meclis üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş Sakarya Abhaz Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Oral Kobaş ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

‘’Hiçbir rantçı projede yer almayacağız’’

Gerçekleştirilen ziyarette Serdivan'ın sosyal dokusunun korunmasına yönelik ve rantçı anlayıştan uzak projelerle insan odaklı çalışmalar yapacaklarını dile getiren Aydoğan Arslan hemşehri derneklerinin kültür dokusunun korunmasında önemliliğine vurgu yaptı. Sosyal belediyecilik ile altyapı ve yol sorunlarının uzağında daha yaşanılabilir bir Serdivan hedeflediklerini belirten Arslan, destek isteyerek ilçenin zararına yönelik hiçbir rantçı projede yer almayacaklarını ifade etti. Arslan: ‘’Sakarya Abhaz Derneği Başkanımız Sn. Oral Kobaş ve Dernek üyeleri ile bir araya geldik. 31 Mart'tan sonra şehrimize yapacağımız katkıları ve uygulayacağımız sosyal belediyecilik ile bu şehre neler katacağımızı anlattık. Misafirperverlikleri için Başkanımıza ve üyelerine teşekkür ederim’’ diye konuştu.

EditörEditör