SPOR
Giriş Tarihi : 10-01-2024 12:42

ASKF Başkanı Zımba'dan Ekrem Yüce'ye Vefa Ödülü

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltılı organizasyonda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ASKF Başkanı Zımba'dan Ekrem Yüce'ye Vefa Ödülü

Toplantıda konuşan Zımba, Sakarya'nın spor alanındaki başarılarına katkılarından dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye vefa ödülü verdi.

Zımba, Yüce'nin sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdiğini belirterek, "Sporcuyu sevdi, sporu sevdi. Bazen ata bindi, bazen yamaç paraşütü yaptı, bazen motosiklet kullandı, bisiklete bindi, otomobil ile off-roada katıldı" dedi.

Yüce'nin Sakaryaspor'un en büyük destekçisi ve hamisi olduğuna dikkat çeken Zımba, "Sakaryaspor taraftarları tarafından çok seviliyor" diye konuştu.

535791Fb 2B4E 4061 92F3 C466480329C3

Yüce'nin SBB Spor Kulübü bünyesinde binlerce kişinin spor yapmasını sağladığını da belirten Zımba, "Sağladığı maddi destekler ile ilimiz birçok ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bu organizasyonlar ilimiz spor kültürüne katkı sağlarken, Sakarya ekonomisine 100 milyonlarca lira, Sakarya turizmine, ilimizin reklamına ise maddi değeri ölçülemeyecek kadar katkı sağladı" ifadelerini kullandı.

Zımba, Yüce'nin "Dünya Bisiklet Şehri Sakarya" ve "Avrupa Spor Şehri Sakarya" ünvanlarını Sakarya'ya kazandırdığını da hatırlatarak, "Amatör spor kulüplerine destek sağladı, inşallah devam ettiği takdirde kulüplerimiz rekor desteği onunla görecek" dedi.

Yüce'ye vefa ödülünü takdim eden Zımba, "Her zaman yanımızda olan bizlere destek olan ne zaman başımız sıkışsa derdimize derman olan Sakarya'nın spor da hamisi Ekrem Yüce başkanıma teşekkür ediyoruz" dedi.

Yüce ise ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sakarya'nın spor alanındaki başarıları için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

EditörEditör