SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 14:28

ASKF Başkanları Bilecik'te Buluştu! Müjdeli Haber Amatör Spor Kulüplerine!

Marmara Bölgesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanları ve Bilecik amatör spor kulüp temsilcileri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez önderliğinde Bilecik'te bir araya geldi. Toplantıda önemli gelişmeler yaşandı ve amatör spor kulüplerine müjdeli haber verildi.

ASKF Başkanları Bilecik'te Buluştu! Müjdeli Haber Amatör Spor Kulüplerine!

Amatör Sporun Nabzı Bilecik'te Attı:

Türkiye'nin dört bir yanından gelen ASKF başkanları ve Bilecik amatör spor camiası, Bilecik'te bir araya gelerek amatör sporun gelişimini ve sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıda, Türkiye'de gerçekleşen spor faaliyetleri ve maç sonuçları değerlendirildi.

SASKF Başkanı Zımba Müjdeyi Verdi:

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Halk54'e yaptığı açıklamada, Spor Bakanlığı'nın amatör spor kulüplerine yakın zamanda maddi anlamda önemli bir destek vereceğini ve moral motivasyon açısından tam destek sağlayacağını müjdeledi.

2-407

Zımba ve Düşmez Bir Araya Geldi:

Başkan Zımba, TASKK Başkanı Ali Düşmez ile amatör sporla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Konuşmasında amatör sporun önemi, yapılan yatırımlar ve 2023/24 Futbol sezonu ile ilgili detayları konuştuklarını vurgulayan Başkan Zımba, Spor Bakanlığı'nın yakın zamanda amatör kulüplere maddi destek vereceğinin altını çizdi.

Bilecik'ten Amatör Spora Destek:

Bilecik amatör spor kulüplerinin de eşlik ettiği toplantıda Başkan Zımba, TASKK Başkanı Ali Düşmez'e amatör spora katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

EditörEditör