YEREL
Giriş Tarihi : 22-08-2023 11:46

ASKON aile pikniğinde buluştu

ASKON Geleneksel Aile Pikniği Sapanca İl Ormanı’nda büyük katılımla gerçekleşti. Askon Başkanı Engin Tumbaz yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

ASKON aile pikniğinde buluştu

Sapanca İl Ormanı’nda düzenlenen ASKON Geleneksel Aile Pikniği’ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, yönetim kurulu ve üyeler aileleri ile birlikte katıldı. Gün boyu birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı aile pikniğinde çocuklar kendileri için kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlenirlerken, geleneksel Hacivat-Karagöz oyunu da büyük ilgi gördü.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz yaptığı açılış konuşmasında, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz aile pikniğimize hoş geldiniz. Sizlerle her zaman iletişim halindeyiz. Üyelerimiz arasındaki bağları kuvvetlendirmek için her yıl geleneksel aile pikniğimizde bir araya geliyoruz. Buradan görüyorum ki biz büyük bir aileyiz. Ülkemiz için, şehrimiz için üretiyor ve ekonomiye can veriyoruz. Pikniğimize katılan tüm üyelerimize, ailelerine ve davetlilere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerine yer verdi. Hep birlikte yemeklerin yenildiği piknikte aileler, programı düzenleyen ASKON Başkanı Tumbaz’a teşekkür ettiler.

AdminAdmin