GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 11:35

Asriad Sakarya, Ticaret ve İş Geliştirme Toplantısı'nda Belediye Başkanlarını Ağırladı

Asriad Sakarya, ticarete dokunan sivil toplum anlayışı ile düzenlenen İş Geliştirme ve Ticaret Toplantıları'nın 10.sunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Asriad Sakarya, Ticaret ve İş Geliştirme Toplantısı'nda Belediye Başkanlarını Ağırladı

10. İş Geliştirme ve Ticaret Toplantısına onur konuğu olarak Adapazarı Belediye Başkanı Sayın, Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Sayın, Rahmi Şengül katılım sağladılar. Akparti Adapazarı İlçe Başkanı Sayın, Samet Çağlayan, Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Sayın, Ömer Barik ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda Belediye Başkanları yaptıkları ve yapacakları projeleri üzerine konuşmalarını yaptılar. Konuşmaların ardından program sohbet eşliğinde devam etti.

10. İş Geliştirme ve Ticaret Toplantısının 2. oturumunda sahur eşliğinde iş insanları yapmış oldukları ticaretleri ile alakalı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Asriad Sakarya Başkanı Sayın, Rıdvan Ulusal; Bereketli sahur sofrasında kıymetli iş insanlarımız ile birlikte şehrimiz ve ülkemize değer katan ticaretlerine katkı sağlamak adına bu toplantıların devamlılığına vurgu yaptı. Programa katılan Adapazarı Belediye Başkanı Sayın, Mutlu Işıksu'ya, Erenler Belediye Başkanı Sayın, Rahmi Şengül'e, İlçe Teşkilat Başkanları'na ve kıymetli iş insanlarına davete icabet ettikleri için teşekkür etti.

AdminAdmin