TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-05-2023 21:36   Güncelleme : 27-05-2023 21:36

Assassin’s Creed Mirage'ın Yüreklere Su Serpen Fiyatı Zamlandı (İyi Dediğimiz 3 Gün Yaşamadı)

12 Ekim'de çıkacak olan Assassin's Creed Mirage'ın Epic Games'te 329 TL olarak belirlenen ön sipariş fiyatı, 849 TL olarak güncellendi.

Assassin’s Creed Mirage'ın Yüreklere Su Serpen Fiyatı Zamlandı (İyi Dediğimiz 3 Gün Yaşamadı)

Daha geçtiğimiz günlerde "meh" denebilecek seviyede bir fiyattan ön siparişea açılan Assassin’s Creed Mirage, ülkedeki tüm oyuncuları üzecek bir gelişmeyle karşımızda. Söz konusu oyunun makul görünen fiyatı, bugün zamlandı.

PS5, PS4, Xbox Series S/X, PC ve Amazon Luna için çıkış yapacak olan oyun, başta Epic Games Store'da resmi Ubisoft mağazasındakinden çok daha ucuz olarak gösterilen oyun, resmi sitedeki fiyatı da aştı.

Epic Games'te başta 329 TL olan fiyat etiketi, 849 TL olarak güncellendi

Ubisoft, serinin yeni oyunun ön siparişe açıldığını da ekledi. Ubisoft sitesini incelediğimizde oyunun 589 TL’lik bir fiyata sahip olduğunu görüyoruz. Epic Games' baktığımızda ise 329 TL'lik bir fiyat karşımıza çıkıyordu, ancak fiyatına güncelleme gelerek 849 TL oldu. Yani ucuz fiyat diye sevinirken hevesimiz kursağımızda kaldı.

Bu da resmi sitedeki 589 TL'lik fiyatın oyunu almak için en uygun yol olarak kaldığı anlamına geliyor. Tabii buraya da her an zam gelebilir.

Assassin’s Creed Mirage, 12 Ekim 2023’te piyasaya sürülecek.

Ubisoft, önceden çıkan sızıntıları doğrulayarak Assassin’s Creed Mirage’ın 12 Ekim 2023’te çıkış yapacağını duyurdu. Etkinlikte gösterilen fragman, oyunda biraz serinin eski oyunlarını andıran detaylarla karşılaşabileceğimiz görülebiliyor. Şirket de 15. yılın şerefine oyunu oynanış, görseller ve hikâye açısından köklerine götürmek istediklerini söylüyor.

Assassin’s Creed Mirage, Valhalla oyununda bir yan karakter olan Basim Ibn Ishaq’ı merkezine alacak. Oyunseverleri Orta Doğu’ya geri götürecek yapım, Valhalla oyununun öncesinde 9. yüzyılın Bağdat’ında geçecek.

Konsol tarafında ise oyunun PlayStation'daki ön sipariş fiyatı 449 TL, Xbox'taki ön sipariş fiyatı ise 900 TL.

AdminAdmin