SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 12:09

Aydoğan Arslan'ın Binasına Cihan Kolip Pankartı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan'ın sahibi olduğu inşaat halindeki binaya Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip'in pankartı asıldı. Bu durum CHP'de rahatsızlığa yol açtı.

Aydoğan Arslan'ın Binasına Cihan Kolip Pankartı!

MHP'den İYİ Parti'ye, sonra da İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye geçen Aydoğan Arslan'ın CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi partide rahatsızlığa yol açtı. Arslan'ın adaylığına tepkiler gelirken, CHP Serdivan İlçe Başkanlığı da Genel Merkez tarafından görevden alınmıştı.

Tartışmalar devam ederken, Arslan'ın sahibi olduğu inşaat halindeki binaya Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip'in pankartı asıldı.

Pankartın kim tarafından ve ne amaçla asıldığı bilinmiyor. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Bu gelişme, CHP'de daha da büyük gerginliğe yol açtı. Arslan'ın adaylığına karşı çıkanlar, bu olayı "CHP'ye saygısızlık" olarak yorumladı.

Arslan'ın adaylığıyla ilgili tartışmaların ve gerginliğin önümüzdeki süreçte nasıl devam edeceği merak konusu.

Olayın CHP'ye ve Arslan'ın adaylığına nasıl bir etkisi olacağı da merak konusu. CHP'de Arslan'ın adaylığına karşı çıkanların tepkileri artabilir. Olay, CHP'nin Serdivan'daki seçim şansını olumsuz etkileyebilir.

Arslan'ın adaylığı CHP'de daha da büyük bölünmelere yol açabilir. Olay, CHP'nin genel seçimlerde de yankı bulabilir.

EditörEditör