GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 11:54

Ayhan ve Büyüker Esnaf Ziyaretinde

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan ve Hendek belediyesi başkan adayı Serdar Büyüker Hendek’te esnaf ziyareti yaptılar.

Ayhan ve Büyüker Esnaf Ziyaretinde

Saadet Partisi'nin Hendek ilçesindeki seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye başkan adayları Ömer Abdullah Ayhan ve Serdar Büyüker, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini tanıtıyorlar. İlk olarak, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel'i ziyaret eden adaylar, esnafın ve oda başkanının talep ve önerilerini dinlediler.

Ardından, Sadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ömer Abdullah Ayhan ve Hendek Belediye Başkanı adayı Serdar Büyüker, Salıpazarı esnafını ziyaret ederek kendilerini tanıttılar. Gün boyunca devam eden ziyaretlerde, adaylar esnaflarla yakından ilgilenip onların sorunlarını dinlediler. Ayrıca, esnaflarla hatıra fotoğrafları çektiren Ayhan ve Büyüker, "Daha iyi bir yaşam senin hakkın Sakarya" sloganıyla yola çıktıklarını ve belediye başkanlığına talip olduklarını vurguladılar.

Saadet Partisi'nin Hendek ilçesindeki bu etkili ziyaretler, seçim kampanyasının önemli bir ayağını oluşturuyor. Adaylar, halkla doğrudan temas kurarak onların beklenti ve taleplerini dikkate alıyor ve kendilerini tanıtarak destek istiyorlar. Hendek'deki esnaf ve vatandaşlar da adaylara yoğun ilgi göstererek, projelerini ve vaatlerini yakından dinliyorlar. Saadet Partisi'nin Hendek'de güçlü bir seçim kampanyası yürüttüğü ve halkın ilgisini çektiği gözleniyor.

EditörEditör