KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-03-2024 16:45

Bahar'ın 7. bölümde neler oldu? Bahar Rengin'i korumak için ne yaptı?

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, 7. bölümüyle izleyenleri yine heyecanlandırdı. Rengin babasının ölümüyle sarsıldı. Evren'in Timur ve Rengin'e dair şüpheleri izleyicileri meraklandırdı.

Bahar'ın 7. bölümde neler oldu? Bahar Rengin'i korumak için ne yaptı?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar, 7. bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitledi. Bu haftaki bölümde Rengin'in babasının vefatı damga vururken, Evren'in Timur ve Rengin'e dair şüpheleri gerginliği tırmandırdı.

Rengin Acıya Boğuldu, Evren Kıskançlık Krizinde!

Rengin Acıya Boğuldu, Evren Kıskançlık Krizinde!
Bölümün en üzücü anı Rengin'in babasını kaybetmesi oldu. Bu acı olay Rengin'i derinden sarstı. Timur'un Rengin'e destek olmak için sarılması ise Evren'in dikkatinden kaçmadı. Evren, Timur ve Rengin arasında bir şey olduğunu düşünmeye başladı ve bu durum ikili arasında gerginliğe yol açtı.

Bahar, Rengin'i Korumak İçin Tehlikeyi Göze Aldı
Acısını bir kenara bırakarak işe dönmeye çalışan Rengin, hastasında önemli bir detayı gözden kaçırdı. Bu durum hastanın hayatını tehlikeye atarken, Bahar arkadaşı Rengin'i korumak için kendini feda etti.

Umay ve Parla'nın Yeni Macerası Başlıyor!

Umay ve Parla'nın Yeni Macerası Başlıyor!

Umay ve Parla, Rüzgar ile tanışır ve ikisi için yeni bir macera başlar. Bu üçlünün hikayesi dizide heyecan ve eğlence dolu anlara sahne olacak gibi görünüyor.

Selim, Gerçekleri Açığa Vurmaya Kararlı!
Selim, sakladığı bilgileri daha fazla gizlemek istemez ve Parla ile konuşmaya karar verir. Rengin ise Selim ve Parla'nın konuşmasını engellemek için harekete geçer. Bu karmaşık ilişkilerden habersiz olan Bahar'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Salı günleri ekranlarda olan Bahar dizisinin konusu ne?

Salı günleri ekranlarda olan Bahar dizisinin konusu ne?
Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın ölümle yüz yüze geldiğinde, dışarıdan bakıldığında 'mükemmel' gibi görünen ailesinin özellikle eşi Timur'un gerçek yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın aniden ortaya çıkan hastalığı, aile içindeki tüm ilişkileri alt üst edecek. Bu süreçte Evren, her açıdan Timur'un rakibi olacak. Bahar, hayatını yeniden inşa etmeye çalışırken, izleyiciye çoğu zaman trajikomik hikayelerle umut aşılayacak

Bahar oyuncu kadrosunda kimler var?
Demet EvgarBuğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

EditörEditör