GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 14:52

Bakan duyurdu: Jandarma'dan dev zehir baskını

Aralarında Sakarya’nın bulunduğu 21 ilde yapılan NARKOÇELİK-7 Operasyonunda 1.5 kilogram esrar ele geçirdi ve bir kişi yakalandı. Operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan duyurdu: Jandarma'dan dev zehir baskını

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Sakarya’nın da bulunduğu 21 ilde yapılan NARKOÇELİK-7 operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, “ Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-7” operasyonlarında 930 kilogram uyuşturucu madde ile 35 bin uyuşturucu hap ele geçirdi. 161 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

 

BİR KİŞİ YAKALANDI


Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 1200 Jandarma personelinin katılımıyla; Hatay, Gaziantep, Antalya, Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun’da "NARKOÇELİK-7” operasyonları düzenlendi. Sakarya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 1.5 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı” dedi.

EditörEditör