YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 13:01

Bakan Tunç, Sakarya'ya yeni müjdeler verdi!

Yeni Sakarya Adalet Sarayı’nın temel atma töreni ve bir dizi ziyaret için Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, temel atma töreninde yaptığı açıklamada Geyve ve Hendek ilçeleri için Adliye binası müjdesi verirken, Sakarya Adli Tıp Merkezi binasının 2024 yatırım planına alındığını duyurdu.

Bakan Tunç, Sakarya'ya yeni müjdeler verdi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni Sakarya Adalet Sarayı’nın temel atma töreni ve bir dizi ziyaret için Sakarya’ya geldi. Sakarya Valiliği yanında yapımına başlanan Sakarya Adalet Sarayı'nın temel atma töreni, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımı ile gerçekleştirildi. 

Törende gündeme dair açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, Sakarya'ya yeni müjdeler verdi. Bakan Tunç, temel atma töreninde yaptığı açıklamada Geyve ve Hendek ilçeleri için Adliye binası müjdesi verirken, Sakarya Adli Tıp Merkezi binasının 2024 yatırım planına alındığını duyurdu.

Bakan Tunç, “2024 yatırım planına teklif ettiğimiz, inşallah önümüzdeki yıl şehrimize öncelikle Sakarya Adli Tıp binasını kazandırmak istiyoruz. Yine Sakaryamızda Geyve ve Hendek ilçelerimize de birer adalet binası inşa ediyoruz. Projelerini tamamladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

AdminAdmin