YEREL
Giriş Tarihi : 26-10-2023 12:45

Bakkalların 100. yıl gururu

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında şehirde yeni kepenk açan bakkal esnafına hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Bakkalların 100. yıl gururu

Cumhuriyet’in 100. yılında Sakarya'nın en büyük esnaf odalarından biri olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını yaşadığımız bugünlerde mutluyuz ve gururluyuz. Bir asırlık olan Cumhuriyetimiz ile birlikte Sakarya'nın en büyük esnaf odalarından biri olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Bakkallar olarak ilelebet var olacak Cumhuriyetimizi kutluyoruz.” Dedi.

Sakarya’da sürekli çoğalan bakkal esnaflarıyla büyük bir aile olduklarını söyleyen Başkan Akdardağan, “Şehrimizde ilk tercih edilen mesleklerin başında gelmek bizi çok mutlu ediyor. Özellikle bayanlar ve gençlerimizi girişimcilik cesareti nedeniyle tebrik ediyorum. Esnaflığa adım atarak dükkanlarını açan üyelerimizi ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz. Esnaflarımızın yanında olmaya, sesleri olmaya, taleplerinin takipçisi olmaya, birlikte var olmaya ve sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceğiz. Allah tüm esnaflarımıza bol bereketli kazançlar versin” dedi.

AdminAdmin