YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 10:17

Balaban: "Tüm taraftarlarımızı bu haftaki maçımıza bekliyoruz"

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü haftasında Hendek Atatürk Stadyumunda Çanakkale Bigaspor karşılaşması öncesi hazırlıklarına başlayan Hendekspor Teknik Direktörü Murat Balaban antrenman sonrası açıklama yaparak "Tüm taraftarlarımızı Hendek Atatürk Stadyumuna bekliyoruz" dedi.

Balaban:

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Murat Balaban, gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Balaban, "Bu hafta kendi sahamızda oynayacak olduğumuz Çanakkale Bigaspor karşılaşmasına tüm taraftarlarımızı Hendek Atatürk Stadyumuna bekliyoruz" dedi.

Balaban, "Öncelikle beni buraya getiren Hüdaverdi Başkanımız, yönetim kurulumuz onlara teşekkür ediyorum. Hendekspor, önemli büyük bir camia seyircisisi, taraftarı kamuoyuyla. Buradaki beklentileri biliyorum. Buradaki imkanlar potansiyel, Bal Liginin üstünde. Profesyonel Lige yakışan bir Hendekspor olduğunu düşünüyorum. İyi bir kadromuz var, ilk maçımıza çıktık, ilk maçımızda oyunumuz iyi idi. Belki ilk yarıda 3-0, ikinci yarı 4-1 falan belki maç bizim lehimize sonuçlanabilirdi. Oyun olarak baktığımızda, mücadele olarak baktığımızda takımda biraz kıpırdamalar var. O kıpırdamalar beni Biga maçıyla da beraber önümüzdeki haftalarda olumlu mesajlar, olumlu sinyaller verdiğini düşünüyorum. Hendekspor'un başarısı için, profesyonel lige tekrardan çıkması için ben ve ekibim, yöneticimiz, seyircimiz, taraftarımız, kamuoyumuz, çalışanlarımız hep beraber 7/24 çalışarak özlenen, beklenen Hendekspor'u profesyonel lige taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biga maçına seyircimizin önünde çıkacağız. Seyircimizden de, bizleri desteklemesini, sabırlı olmaları desteklemelerini bekliyorum. İnşallah Biga maçını burada seyircimizin de desteği ile baraber, Biga maçımız bizim çıkış maçımız olacak, inşallah bir seriye bağlayacağız. Sonu inşallah güzel olacak diye düşünüyorum" dedi.

Öte yandan, bugün gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında futbolcuların oldukça istekli ve arzulu olmaları gözlerden kaçmadı. Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve yöneticiler, Bigaspor hazırlıklarının başladığı ilk antrenmanda takımı yalnız bırakmadı.

AdminAdmin