GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2023 16:01

Baro Başkanı Yıldız’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Baro Başkanı Yıldız’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yıldız mesajında, “Emperyalizme karşı; ete kemiğe bürünüp, bağımsızlık ateşiyle harlanan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz. Cumhuriyetimiz, Türk Milletine verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Çünkü, tarihin şeref sayfalarına kaydolan şanlı bir mücadele ile bizlere miras bırakılmıştır.

Cumhuriyet ile temel hak ve özgürlükler bireyle buluşmuş, halk egemenliği sağlanmış, çağdaş toplum olmanın göstergesi olan demokrasi en sağlıklı şekilde işleyemeye başlamıştır. Bu yönetim sistemini bizlere kazandıran Ulu Önderimiz, yol göstericimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüze minnettarız.

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan ve Önderimizin en büyük emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, bizlere Cumhuriyet'i armağan eden tüm kahramanlarımızı rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz. Sakarya Barosu olarak Cumhuriyet değerlerini sonsuza dek savunmaya devam edeceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

AdminAdmin