Asayiş
Giriş Tarihi : 07-02-2024 12:32

Bartın'da Dehşet! Tartıştığı Annesini Av Tüfeğiyle Öldürdü

Bartın'da bir anne, tartıştığı oğlu tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısının daha önce cinsel istismar suçundan cezaevinde yattığı ve tahliye edildiği öğrenildi. Peki, bu vahşete sebep olan neydi?

Bartın'da Dehşet! Tartıştığı Annesini Av Tüfeğiyle Öldürdü

Bartın'da akıl almaz bir cinayet gerçekleşti. Umut Can Alay (23), tartıştığı annesi Hatice Alay'ı (52) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Umut Can Alay'ın daha önce cinsel istismar suçundan cezaevinde olduğu ve tahliye edildiği ortaya çıktı.

Dün saat 19.30 sıralarında Topluca köyü Esenpınar mevkisindeki evde yaşanan korkunç olayda, orman işçisi olarak çalışan Umut Can Alay, akşam eve geldiğinde annesi Hatice Alay ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Umut Can Alay, evdeki av tüfeği ile annesine göğsünden ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hatice Alay'ı Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen Hatice Alay kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Umut Can Alay'ın emniyetteki sorgusunda annesiyle tartıştıktan sonra sinirlendiğini ve cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Ayrıca Umut Can Alay'ın 'cinsel istismar' suçundan bir süre cezaevinde yattığı ve 1 yıl önce de tahliye edildiği ortaya çıktı.

EditörEditör