SPOR
Giriş Tarihi : 16-06-2023 18:56   Güncelleme : 16-06-2023 19:22

Başakşehir'de Selçuk Şahin görevini bıraktı

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun ekibinde yer alan Selçuk Şahin, görevini bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Şahin, 3 yıl boyunca çalışmaktan keyif aldığı Belözoğlu ve ekibinden kendi kariyer planları doğrultusunda ayrıldığını belirtti. Eski futbolcu Selçuk Şahin, daha önce Fenerbahçe'de de 'Takım Koordinatörü' olarak görev yapmıştı.

Başakşehir'de Selçuk Şahin görevini bıraktı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'de yaprak dökümü devam ediyor. İstanbul ekibinde teknik direktör Emre Belözoğlu'nun ekibinde yer alan Selçuk Şahin, görevini bıraktığını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Emre Belözoğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Şahin, açıklamasında, "Futbolu bıraktıktan sonra 3 yıl süresince beraber çalışmaktan ve mücadele etmekten çok keyif aldığım Emre Belözoğlu ve ekibinden kendi kariyer planlarım ve hedeflerim doğrultusunda ayrıldım. 20 yıllık dostum ve 3 yıldır hocam olan Emre Belözoğlu ve ekibine başarılar diliyorum. 2 yıldır çok özel anlar yaşadığım ve başarılar yakaladığımız Başakşehir kulübüne, değerli başkanımız Göksel Gümüşdağ'a ve yönetici abilerime teşekkür ediyorum. Yeni bir meydan okumada görüşmek üzere" notunu düştü.

 

Sosyal medyadan paylaştı! Emre Belözoğlu'nun sağ kolu Başakşehir'den ayrıldı

FENERBAHÇE'DE DE ÇALIŞTI

Eski futbolcu Selçuk Şahin futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de 2020-21 sezonunda 'Takım Koordinatörü' görevini üstlenmişti.

Sosyal medyadan paylaştı! Emre Belözoğlu'nun sağ kolu Başakşehir'den ayrıldı
AdminAdmin