SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 13:33

Başka Adayı Ayhan'dan Tarım Alanlarını Koruma Sözü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, seçim çalışmaları kapsamında Erenler ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan'ı, Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Berke ve üyelerini ziyaret ettikten sonra Çakar Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başka Adayı Ayhan'dan Tarım Alanlarını Koruma Sözü

Ayhan, son ziyaretini Erenler - Arifiye Ziraat Odası'na gerçekleştirdi. Burada Oda Başkanı Lütfü Akbıyık ve yönetimiyle bir araya gelen Ayhan, tarımsal projelerini anlattı. Tarıma elverişli arazilerin imara açılmaması sözünü veren Ayhan, çiftçilere destek olacaklarını belirtti. İsrafın önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yapan Ayhan, yer altı içme sularındaki kaçağın ciddiyetine dikkat çekti ve bu kaynakların doğru kullanılması gerektiğini dile getirdi.

I M G 20240223 W A0003

Ayhan, belediyenin işletmeci değil destekleyici olması gerektiğini vurgulayarak, çiftçilere verimli alanların nasıl işletilebileceğini danışacaklarını ve bu alanları çiftçilere kiraya vereceklerini söyledi. Adil ve hak ölçüsüne uygun şekilde hizmet edeceklerini belirten Ayhan, vatandaşların ve çiftçilerin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ifade etti.

Ömer Abdullah Ayhan'a ziyaretlerinde, Saadet Partisi Erenler Belediye Başkan adayı Muhammed Ekşioğlu ve partililer de eşlik etti.

I M G 20240223 W A0002

EditörEditör