SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:42

Başkan Adayı Alemdar: "Kuzey Sahilleri Turizmin Yeni Merkezi Olacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, turizm alanında yapacakları projelerle Sakarya'nın kuzey sahillerini canlandırmayı ve bölgeyi turizmin gözdesi haline getirmeyi hedefliyor.

Başkan Adayı Alemdar:

Bu kapsamda, Karadeniz'e kıyısı olan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde sahil düzenlemeleri yapmayı planlıyorlar. Bu düzenlemelerle yeni mavi bayraklı plajlar oluşturarak, turistlerin tercih ettiği bir destinasyon haline gelmeyi hedefliyorlar.

Ayrıca, bölgedeki ekonomik potansiyeli artırmak amacıyla yeni balıkçı barınakları inşa edeceklerini ve Ulaştırma Bakanlığı ile iş birliği içinde bir marina projesi hayata geçireceklerini belirtiyor. Bu marina projesiyle Karadeniz sahillerinin ulusal ve uluslararası alanda daha fazla dikkat çekeceğine inanıyorlar. Turizmin şehirlerin ekonomik kalkınmasında önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Alemdar, Sakarya'nın doğal güzelliklerini ve modern tesislerini kullanarak, gelecek yıllarda daha fazla turistin bölgeyi ziyaret etmesini sağlayacaklarını ifade ediyor. Bu projelerle Sakarya'nın turizm pastasından daha büyük bir pay almasını ve şehrin ekonomisine katkı sağlamasını hedefliyorlar.

“Kuzey Sahilleri Yeni Projelerle Turizmin Gözde Merkezleri Arasında Olacak” 2“Kuzey Sahilleri Yeni Projelerle Turizmin Gözde Merkezleri Arasında Olacak” 4

EditörEditör