SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 11:29

Başkan Adayı Çelik Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti

Serdivan'da eğitim heyecanı dorukta! Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, ilçede eğitim kurumlarına ziyaretler gerçekleştirerek eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Özel Mefkure Lisesi'ni ziyaret eden Çelik, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitime dair fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Çelik Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında okul müdürlerinden bilgi alan Çelik ve beraberindeki heyet, öğretmenlerle ve öğrencilerle de samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Eğitimin önemine vurgu yapan Çelik, "Çocuklarımızın eğitimleri bizim için en önemli işlerden biridir. Güçlü, Çağdaş ve Saygın Bir Gelecek Eğitimle Mümkün" diyerek eğitime yatırım yapmanın önemini vurguladı.

Başkan Adayı Çelik Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti2

Çelik, konuşmasında: "Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırırsak, derslerinde o kadar başarılı olurlar. Teknolojik gelişmeleri takip eden okullarımızda hem geleceğine yatırım yapan çocuklarımız ve gençlerimiz için umutlanıyor hem de eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin üretimde yerini almalarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Pırıl pırıl gençlerimizi gördükçe geleceğimize dair umutlu beklentimiz ve heyecanımız artıyor. Bu anlamda bizlere düşen görev ne ise yapmaya hazırız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Çelik Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti

 

EditörEditör