GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 12:00   Güncelleme : 08-03-2024 12:02

Başkan adayı Çelik, Serdivan'da gençliği heyecanlandıran projenin detaylarını açıkladı

Gençlik Merkezi projesinin detaylarını paylaşan Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, “Eski hizmet binamızın olduğu alanda kuracağımız merkez tüm gençliğin vazgeçilmez buluşma noktası olacak” dedi. Merkez içinde kütüphane, dil akademisi, bilimsel araştırma ve e-spor merkezi, yazılım, robotik kodlama ve sosyal medya atölyeleri ile girişimcilik ofisi gibi alanlar yer alacak.

Başkan adayı Çelik, Serdivan'da gençliği heyecanlandıran projenin detaylarını açıkladı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, seçim çalışmaları kapsamında sahada adım atmadık yer bırakmazken aynı zamanda Serdivan için yapacağı projeleri anlatmaya devam ediyor. Gönül belediyeciliği esası olarak vatandaş buluşmalarına ara vermeden devam eden Osman Çelik, üniversite şehri olan Serdivan’da gençliğe verdiği öneme dikkat çekti. Modern, yaşanabilir, yaşayan ve marka kent anlayışıyla ulaşımdan, kültüre, sosyal projelerden, kent gelişimine kadar birçok alanda projelerini açıklayan Çelik, her alanda her yaş grubuna yönelik vizyon projeleriyle ilçenin beklentilerine ışık tutmayı başardı.

GENÇLİK BURADA BULUŞACAK

Gençlere bir müjde daha vererek Serdivan Belediyesi eski hizmet binanın bulunduğu alanda Gençlik Merkezi projesini anlatan Çelik, “İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesi’nde 9 dönüm arazi üzerinde bulunan belediyemiz çay bahçesinin yanındaki eski hizmet binasının olduğu alanda Gençlik Merkezi kuracağız. Kafeler Caddesi olarak bilinen alandaki bu merkezimiz gençliğin buluşma noktası, ilim ve bilim yuvası olacak. Gençlerimizin istek ve beklentilerini biliyor, ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi

KİTAP, TEKNOLOJİ, DİL VE İŞ

Merkez bünyesinde 7/24 hizmet verecek olan kütüphane olacağını ifade eden Çelik, “Bu alanda; Yabancı Diller Akademisi, Bilimsel Araştırma Merkezi, E-Spor Merkezi, Sosyal Medya Eğitim Atölyeleri, Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyeleri, Girişimcilik Ofisi, Konferans Alanları ve Kafeterya yer alacak. Teknoloji ve günün şartlarını en verimli şekilde kullanarak, geçmişten aldığımız ilhamla gençlerimizin geleceğe hazırlanması için hazırladığımız projemizle, Serdivan eğitim ve gençlik alanında marka olmayı sürdürecek” diye konuştu.

YAN YANA OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

Heyecanla hazırladıkları projelerle eğitim, kültür ve sosyal hayatta yüreklere dokunan, geleceğe odaklanan hizmetleri planladıklarını ifade eden Çelik, “Gençlerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak yeteneklerini keşfetmelerine önayak olacağız. Karar alma ve uygulama süreçlerinde gençlerimizin hayatın her alanına katılımlarını teşvik edeceğiz. Serdivan olarak gençlerimizle birlikte Türkiye yüzyılında geleceğe kol kola omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

EditörEditör