GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 12:05

Başkan Adayı Çelik STK’lara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kadınlar günü etkinliği ve Sakarya Eşraf Platformu’nun düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Başkan Adayı Çelik STK’lara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Adayı Çelik STK’lara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kadınlar günü etkinliği ve Sakarya Eşraf Platformu’nun düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Serdivan Bir Kültür Mozaiği Örneği

Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Erdinç Bilaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Adayı Çelik: “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Böyle organizasyonlarda bir daha buluşmayı bizlere rabbim nasip etsin. Öncelikle davetiniz için sizlere teşekkür ederim. Hepimiz büyük Osmanlının fertleriyiz. Nereden geldiğimizin önemi olmadan devletimize, milletimize bağlı olarak şehrimize hizmet ediyoruz. Serdivanımız da adeta bir kültür mozaiği örneği teşkil ediyor. Burada bulunan hemşerilerimizin önerileri, görüşleri bizim için önem arz ediyor. Sizlerden alacağımız destekle Serdivanımızda güzel işlere imza atacağız” dedi.

STK’ların Desteği ile Yolumuza Kararlılıkla Devam Edeceğiz

Sakarya Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm katılımcılara seslenen Çelik, “Yeni dönemde sivil toplum kuruluşları ile uyum içinde çalışarak ilçemize değer katmayı sürdüreceğiz. Gece gündüz demeden Türkiye Yüzyılı’nın inşası için koşturuyoruz. Gündemimizde sadece hizmet, eser ve icraat var. Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile 31 Mart seçimlerini de başarıyla tamamlayarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

EditörEditör