SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 16:35

Başkan Adayı Çelik'ten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çelik, mesajında sağlık çalışanlarının ulvi ve mukaddes bir görevi yerine getirdiğini vurguladı.

Başkan Adayı Çelik'ten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Çelik'in mesajında, "İnsan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz, yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden birini icra etmektedirler. Sağlık gibi en önemli konuda her koşulda büyük özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarımız insanlık için kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Kendilerini hastalarına adamış, zor koşullarda insanüstü gayret göstererek bu kutsal görevi yapmaya çalışan tüm sağlık çalışanları her türlü övgüyü hak etmektedirler" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Çelik, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdir ettiğini belirterek, "Tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı sunmak ve onların fedakârlıklarını bir kez daha takdir etmek istiyorum. Her biriniz, insan hayatına dokunarak, toplumumuzun sağlık ve refahı için önemli birer köprü görevi üstleniyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını, sağlıklı ve mutlu bir toplum olarak alacağımıza inancım tamdır. Bu vesileyle, 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, aramızdan ayrılan tüm sağlık emekçilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Osman Çelik'in bu duyarlı mesajı, sağlık çalışanlarının önemli günlerindeki değerini bir kez daha hatırlattı.

EditörEditör