SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 14:22

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı'da Coşkulu Karşılama İle Halka Seslendi"

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmalarını Akyazı ilçesinde sürdürdü. Alemdar'ın ziyaretleri, teşkilat mensupları ve halk tarafından coşkuyla karşılandı. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı, Alemdar'a desteklerini göstererek birlikte çalışma kararlılıklarını vurguladı.

 Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı'da Coşkulu Karşılama İle Halka Seslendi

Alemdar, yaptığı açıklamada, Akyazı'nın Cumhur İttifakı'nın sevgisine her zaman sahip çıktığını belirterek, "Akyazı, Marmara Bölgesi'nde en güçlü desteği vererek birinci oldu. Bu sevgi ve destekle 31 Mart seçimlerinde de çalmadık kapı bırakmayacak ve yine Marmara'nın lider ilçesi olacaktır." dedi. Alemdar, Akyazı Belediye çalışanlarına da kolaylıklar dileyerek birlik mesajını vurguladı.

Yusuf Alemdar Akyazı'da13

Ziyaretlerini Akyazı İlçe Teşkilatı ile sürdüren Alemdar, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Akyazı teşkilatımızın çalışma azmine şahidiz. 31 Mart seçimlerinde birlikte zafere yürüyeceğiz." şeklinde konuştu. Alemdar, Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı MHP Akyazı İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yusuf Alemdar Akyazı'da14

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş ve muhtarlarla bir araya gelen Alemdar, seçim sonrasında tüm mahallelerde önemli hizmetleri hayata geçireceklerini belirtti.

Yusuf Alemdar Akyazı'da12

Yusuf Alemdar Akyazı'da7

EditörEditör