SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 21:42

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, APEK’i Ziyaret Etti.

Sakarya'nın tarımsal gücünü elinde bulunduran Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi'ni (APEK) ziyaret ederek pancar üreticilerine destek sözü verdi. Alemdar, ziyaret sırasında Kooperatif Başkanı Sebahattin Karasakal ve yönetimi ile bir araya gelerek, şehrin tarımsal potansiyelini değerlendirdi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, APEK’i Ziyaret Etti.

Sakarya'nın tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi'ni (APEK) ziyaret ederek şehrin pancar üreticilerine destek sözü verdi. Alemdar, ziyaret sırasında Kooperatif Başkanı Sebahattin Karasakal ve yönetimi ile bir araya gelerek, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlerde pancar üreticilerinin en güçlü şekilde desteklerini ortaya koymalarını beklediğini ifade etti.

3-354

Alemdar, "Şehrimizin tarımsal gücünü biliyoruz ve bu güce tamamen hakimiz. Pancar üretimi, şehrimizin tarımsal faaliyetlerinde önemli bir yere sahip. APEK ile birlikte çalışarak çiftçilerimizin sorunlarını dinleyecek, onların öneri ve görüşleriyle birlikte Sakarya'nın pancar üretimine olan katkımızı sürdüreceğiz" dedi.

4-310

Ziyaretin ardından Alemdar, APEK'in 31 Mart'taki seçimlerde şehrin tarımsal gücüne güç katacağına inandığını belirterek, kooperatifi kendi evi gibi gördüğünü ve işbirliğinin devamını diledi. Alemdar, "Gelişen ve üreten bir Sakarya için birlikteliğimizin daim olmasını umuyorum" şeklinde konuştu. Bu sözlerle Alemdar, şehrin tarımsal potansiyelini daha da artırmak adına seçim sürecindeki taahhütlerini açıkça ortaya koydu.

Ekran Görüntüsü 2024 01 26 200301

EditörEditör