YEREL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 13:03

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Atatürk Sanayi Sitesi'nde Esnaf İle Buluştu!"

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Sanayi yönetimi ve esnaflarla bir araya gelen Alemdar, "Sorunlara ortak akılla en uygun çözümleri bulacağız. Yerel yönetim ve sanayi iş birliğini daha sistemli hale getirerek hızlı ve sonuç odaklı çalışmaya özen göstereceğiz. Esnafımız şehrimizin en temel dinamikleri arasındadır. Rabbim her birinize hayırlı kazançlar nasip etsin" dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Atatürk Sanayi Sitesi'nde Esnaf İle Buluştu!

Başkan Adayı Alemdar, Atatürk Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bayrak ve diğer yöneticilerle bir araya geldi. Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik'in de eşlik ettiği ziyarette, sanayi esnafının sorunları ve önerileri masaya yatırıldı.

“Sorunlara Ortak Akılla En Uygun Çözümleri Üreteceğiz”9

Alemdar, konuşmasında "Esnafımızın derdi bizim derdimizdir. 31 Mart sonrası Sakarya esnafımız için çok daha farklı bir süreç olacaktır. Sanayi esnafımız şehrimiz için hayati bir önem taşıyor. Yusuf başkanımız da bu önemin farkında ve çalışmalarını bu yönde geliştirecektir. Bu şehir hepimizin ve bizler de büyük bir aileyiz. İnşallah bir ailenin fertleri gibi hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

“Sorunlara Ortak Akılla En Uygun Çözümleri Üreteceğiz”8

Sanayi esnafıyla iş birliği geliştireceklerini vurgulayan Alemdar, "Sizler bu şehrin en temel dinamikleri arasındasınız. Sorunlarımıza ortak akılla en uygun çözümleri bulacağız. Yerel yönetimlerimiz ve sanayimiz ile gerçekleştirilecek iş birliğini daha sistemli hale getirerek olabildiği kadar hızlı ve sonuç odaklı çalışmaya özen göstereceğiz" dedi.

EditörEditör