GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-05-2026 15:09

Başkan Alemdar Çark Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu

Yusuf Alemdar, Kurban Bayramı öncesi şehrin en yoğun noktalarından biri olan Çark Caddesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Bayram öncesi caddeyi ziyaret eden Alemdar, vatandaşların bayramını kutlayarak talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Alemdar Çark Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alemdar, Sakarya’da ortak akıl ve istişare kültürüyle hizmet üretmeye devam ettiklerini belirtti. Alemdar, “Biz her zaman sahadayız, vatandaşımızın yanındayız. Bayramlarda, düğünlerde ve acılı günlerde hemşehrilerimizle bir arada olmaya büyük önem veriyoruz. Bu şehrin insanının desteğinin ve samimiyetinin farkındayız. Biz de bu güvene layık olmak için aralıksız çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şehrin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Alemdar, ulaşım, çevre yatırımları, sosyal yaşam, spor ve altyapı projelerinde hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların taleplerini önemsediklerini ifade eden Alemdar, “Şehrimizin her ferdinin hayalini, beklentisini ve talebini kıymetli görüyoruz. Vatandaşımızın sesine kulak veren bir anlayışla Sakarya’nın geleceğini birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Çark Caddesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Alemdar, özellikle gençler ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek bayram sevincini paylaştı.

AdminAdmin