SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 17:50

Başkan Babaoğlu: Muhtarlarımızın İsteklerini Geri Çevirmedik

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya gelerek, yerel ihtiyaçları ve talepleri dinliyor ve çözüm için çaba sarf ediyor.

Başkan Babaoğlu: Muhtarlarımızın İsteklerini Geri Çevirmedik

Babaoğlu, muhtarların taleplerini her zaman önemsediklerini ve gereken hizmetleri yerine getirdiklerini belirtiyor. Dereköy ve Kocatöngel mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahalle halkıyla sıcak bir iletişim kurarak, yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden bahsediyor. Dereköy'de asfalt serimi, stabilize yol bakımı gibi yapılan hizmetleri anlatan Babaoğlu, mahallelerin hizmetle buluştuğunu vurguluyor.

Başkan Babaoğlu Muhtarlarimiz Ne İstedi̇yse Yaptik 5

Kocatöngel Mahallesi'nde ise yeni yol açma, kilitli parke döşeme, altyapı çalışmaları gibi bir dizi hizmetten bahsediyor ve mahalle sakinlerini destek çağrısında bulunuyor. Muhtarlar ve mahalle sakinleri, Babaoğlu'nun hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek, desteklerini sürdürmeye kararlı olduklarını belirtiyorlar. Babaoğlu da, hizmetlerin devam edeceğini ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini söylüyor. Bu süreçte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti ilçe başkanları ile diğer siyasi temsilciler de Babaoğlu'na desteklerini sürdürüyorlar. Hendek'in geleceği için birlikte hareket etme çağrısı yapan Babaoğlu, Cumhur İttifakı'na olan desteğin devamını beklediğini dile getiriyor.

Başkan Babaoğlu Muhtarlarimiz Ne İstedi̇yse Yaptik 3Başkan Babaoğlu Muhtarlarimiz Ne İstedi̇yse Yaptik 2

EditörEditör