SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 12:26

Başkan Babaoğlu, Şehit Ali Gaffar Okkan'a Vefa Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda düzenlenen vefa programında duygusal anlar yaşandı. Programda, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek Şehit Ali Gaffar Okkan'ı anma etkinliği düzenledi.

Başkan Babaoğlu, Şehit Ali Gaffar Okkan'a Vefa Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başkan Babaoğlu, yaptığı konuşmada okul idaresini, öğretmenleri ve öğrencileri kutlayarak, katılımcılara teşekkür etti.

Etkinlik kapsamında, müzik öğretmeni Emrah Sancar tarafından bestelenen okul marşı seslendirildi ve öğrencilerin hazırladığı duygusal İstiklal Marşı video gösterimi büyük beğeni topladı. Ayrıca, öğrenciler arasında düzenlenen şiir yarışması ve mektup yarışmasında birinci olan öğrencilere ödülleri Başkan Babaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi.

Programın sonunda Başkan Babaoğlu, öğrencilerin hazırladığı sergiyi ziyaret ederek, eserleri tek tek inceledi ve öğrencilere başarılar diledi. Bu anlamlı etkinliğin, Şehit Ali Gaffar Okkan'ın anısını yaşatmak adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Başkan Babaoğlu, Şehi̇t Ali̇ Gaffar Okkan’avefa Programinda Öğrenci̇lerle Buluştu 5Başkan Babaoğlu, Şehi̇t Ali̇ Gaffar Okkan’avefa Programinda Öğrenci̇lerle BuluştuBaşkan Babaoğlu, Şehi̇t Ali̇ Gaffar Okkan’avefa Programinda Öğrenci̇lerle Buluştu 9

EditörEditör