GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 10:28

BAŞKAN BABAOĞLU: USTALIK DÖNEMİMİZ HENDEK İÇİN ÇOK BEREKETLİ OLACAK

Hantek Blokları Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Pandemi, havai fişek faciası, doğal afetler gibi yaşadığımız olumsuzlar zaman zaman bizi sekteye uğratsa da, bu 5 yılda yaptığımız işler, bizden önceki dönemle kıyaslandığında farkımızı açıkça gösteriyor. Tek hedefimiz, güçlü bir Hendek” dedi

BAŞKAN BABAOĞLU: USTALIK DÖNEMİMİZ HENDEK İÇİN ÇOK BEREKETLİ OLACAK

Cumhur İttifakı Akova Mahallesi Hantek Blokları Seçmen İletişim Merkezi dün akşam düzenlenen programla açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa; Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları da katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Babaoğlu, “Çıraklık dönemi olarak bakılabilecek ilk 5 yılımızda, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ortaya koyduğumuz eserler, ilçe genelinde başlattığımız hizmet seferberliği, ilk dönem için bir anlamda kalfalık isteyen bir meziyetti. Çok şükür mahcup olmadık. İnsanız, hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. Ancak çok şükür telafisi mümkün olmayan kasıtlı ya da art niyetli bir hataya imza atmadık. Hendek için çalıştık, ürettik ve yapmak istediklerimizi büyük oranda gerçekleştirdik. Hantek bloklarında yaşayan siz kıymetli hemşehrilerimizin, Akova’mızım, tüm Hendek halkının teveccühüyle Hendek’imizi daha güzel ve güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız ile merkezden yerele Cumhur İttifakı gücü ve desteğiyle ustalık dönemi için biz hazırız, kararlıyız” dedi.

HANTEK’E SAĞLIK OCAĞI HAYIRLI OLSUN

Akova mahallesinin ve Hantek bloklarının ihtiyaç ve taleplerine yönelikte konuşan Başkan Babaoğlu, “Burada en büyük ihtiyacın sağlık ocağı olduğunu biliyorum. Karış karış gezdik, haritadan baktık, muhtarımda burada, uygun bir yer bulup inşa edemedik. Buradaki yurt binasının yan tarafında bir yer bulduk, orası olmaz denildi. Şimdi bir karar verdik, burada bir dairemiz boşaldı, muhtarımızla baktık ve teknik analizi yapıldı. Bende onaylanmasını sağlayacağım ve Sağlık Ocağını mahallemize kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ALEMDAR’DAN YAŞAM MERKEZİ SÖZÜ

Programda konuşan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ise “Geçen hafta Cuma günü Sakarya’mız için projelerimizi açıkladık. 16 ilçemiz için ayrı ayrı proje açıkladık Hendek içinde açıkladık. Akova mahallemize, Hantek konutlarımıza Turgut Başkanımızın bir sosyal yaşam alanı sözü var biliyorum. Turgut Başkanımla, bu projeyi büyütelim bölgesel bir parka dönüştürelim. Akova’mıza, Hendek’imize yakışır bir yaşam merkezi kazandıracağız İnşallah” dedi.

“BİZİM TURGUT İLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Hendek’teki ihtiyaçlarla noktasında Başkan Babaoğlu ile çözüm üreteceklerini söyleyen Alemdar “Hendek’te D 100’den karşıdan karşıya geçişleri güvenli ve kolay hale getirecek üst geçitleri hayata geçireceğiz. Turgut Başkanımla önümüzdeki dönem Hendek’imize yakışır bir otobüs terminali yapacağız. İlçemizde ilkokul ve ortaokula giden çocuklarımızı belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanmasını sağlarken, başka bir şey daha yapacağız. Lise ve üniversite okuyan çocuklarımızın inşallah plakamız olan yüzde 54’ü bazı alarak ucuza taşıyacağız Başka bir şey daha yapacağız İnşallah.  Sakarya’mızın tamamında olduğu gibi yine özel insanlarımızın özel kardeşlerimizi su faturalarında yüzde 64 indirim yapacağız” diye konuştu.

EditörEditör